Όλοι
γνωρίζουμε πως το ιδανικό είναι να τρώμε πάντα τα φρεσκότερα, άρα και
τα ποιοτικά καλύτερα τρόφιμα, πράγμα που εκ πρώτης όψεως σημαίνει πως θα
έπρεπε να έχουμε την «πολυτέλεια» να τα προμηθευόμαστε και να τα
μαγειρεύουμε σε καθημερινή βάση. Aυτό όμως, με τους σύγχρονους ρυθμούς
ζωής, δεν είναι πάντα εφικτό. Έτσι, προσπαθούμε να βρούμε τρόπους ώστε
να διατηρούμε τα τρόφιμα που ψωνίζουμε και που μαγειρεύουμε φρέσκα και
εύγευστα, ακόμα και μετά από 3 ή 4 ημέρες.