Τα μαύρα και κόκκινα μούρα, τα σμέουρα και οι φράουλες αποτελούν
εξαιρετικές τροφές αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών. Η
κατανάλωσή τους μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου και
καρδιαγγειακών παθήσεων. Οι φακές, τα ρεβίθια και τα φασόλια περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα,
ασβέστιο και διαλυτές φυτικές ίνες, που κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό,
προσφέροντας του πολύτιμα συστατικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.