Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ...


Ζήσε εδώ τώρα ...άσε το χθες έφυγε ,άσε το αύριο δεν θα έρθει αν το κυνηγάς ..

..Δες με την καρδια σου , συγχώρεσε όλα όσα πιστεύεις ότι ήταν σφάλματα του εαυτού σου ,συγχώρησε τον διπλανό σου ...είμαστε όλοι το ίδιο μπερδεμένοι μέσα στον εικονικό κόσμο !
..Με απόλυτη ειλικρίνεια δες ποιος είσαι ,που είσαι , τι δυνάμεις έχεις ...άσε όλα τα άλλα ,άσε ποιοι έρχονται ,ποιου σχέδια είναι, άστα όλα να υπάρχουν και δες ΕΣΥ τι έχεις , ΕΣΥ τι μπορείς να κάνεις!
..Θα καταλήξεις εύκολα ότι και αν έχεις σαν δύναμη ότι η μεγαλύτερη δύναμη σου είναι η ανάγκη σου να είσαι ΕΝΑ με τον συνάνθρωπο σου ....Έχουμε όλοι ανάγκη ο ένας τον άλλο!
.. Τίποτα σε αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να αγοράσει την δική σου προσωπική εμπειρία, το δικό σου προσωπικό μονοπάτι κατανόησης και εξέλιξης ...μην τους το χαρίζεις μέσα από τον φόβο!
..Αν δεις με ειλικρίνεια το είναι σου θα σου δοθεί η απάντηση για το γιατί, θα σου δοθεί και η λύση , μπορείς τώρα ΑΥΤΗ την στιγμή να αλλάξεις την πραγματικότητα σου !
..Είσαι ταυτόχρονα ανύπαρκτος άλλα και τα πάντα μέσα στην ιστορική στιγμή του ΤΩΡΑ! Σαν και σένα δεν ανασαίνει κανείς αλλά σαν και σένα υπάρχουν δισεκατομμύρια άλλοι!
..Είναι απόλυτη επιλογή σου αν στο επόμενο δευτερόλεπτο ανήκεις σε όλους όσους χωνεύονται μέσα σε ένα αδηφάγο σύμπαν η αν θα δημιουργήσεις ΕΣΥ έναν νέο κανόνα μέσα στο σύμπαν!
..η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ...είναι το μυστικό ... είναι το κλειδί που έχει ο σεναριογράφος ...με την αγάπη σου οδηγείς την πένα του να συγχωρεί ,να γράφει για θαύματα .... μάγεψε τον ...για αυτό σε δημιούργησε !
Stranger...

Δεν υπάρχουν σχόλια: