Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Έσωσαν ένα κακοποιημένο σκυλί και στη συνέχεια έστειλαν γράμμα στους ιδιοκτήτες του! Διαβάστε το..

Tο μήνυμα που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στο σάιτ αγγελιών Craigslist στη Νέα Υόρκη. Αυτός που το έγραψε υιοθέτησε ένα πίτμπουλ από ένα άσυλο ζώων στην πόλη σώζοντας το από την ευθανασία.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του θηλυκού πίτμπουλ έφυγαν από το σπίτι τους με έξωση και το σκυλάκι τους, που ήταν γεμάτο καψίματα από τσιγάρα, κατέληξε στο άσυλο. Ευτυχώς ο άνθρωπος που έβαλε την αγγελία πρόλαβε και το έσωσε πριν θανατωθεί.
Τρία χρόνια αφότου υιοθέτησαν αυτό το όμορφο θηλυκό, οι καινούριοι του ιδιοκτήτες έχουν να πουν ορισμένα πράγματα στους φρικτούς ανθρώπους που το παράτησαν στο δρόμο. Να τι έλεγε η αγγελία τους στο Craiglist:
“Στις 9 Φεβρουαρίου 2011 σας έκαναν έξωση από ένα διαμέρισμα στη διεύθυνση Κάθριν Στριτ 20 και το πιτμπουλ σας το μάζεψαν από το δρόμο και το πήγαν σε ένα άσυλο για να θανατωθεί.“
“Ήταν πολύ αδύνατο και είχε σοβαρή μόλυνση στο δέρμα της και είχε ζευγαρώσει πολλές φορές. Είχε μάλιστα και μια ουλή που έδειχνε να είναι από καισαρική.”
“Στο καταφύγιο ζώων μιας είπαν ότι είναι 12 χρονών. Το μουτράκι της ήταν λιγάκι στραβό και είχε καψίματα από τσιγάρα στο κεφάλι και τα αυτιά της.”
dinfo.gr - Έσωσαν ένα κακοποιημένο σκυλί και στη συνέχεια έστειλαν γράμμα στους ιδιοκτήτες του! Διαβάστε το..
“Φαντάζομαι ότι πρέπει να αντιμετωπίζατε σοβαρά προβλήματα για να σας κάνουν έξωση. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιώθηκαν στο μεταξύ. Αν και το θεωρώ εντελώς απίθανο ότι θα δείτε ποτέ αυτό το μήνυμα, ήθελα απλώς να σας πω ότι έχω το σκύλο σας και είναι μια χαρά.”
dinfo.gr - Έσωσαν ένα κακοποιημένο σκυλί και στη συνέχεια έστειλαν γράμμα στους ιδιοκτήτες του! Διαβάστε το..
dinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: