Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Γιατί το έντονο μακιγιάζ σας κάνει καλό;

Το έντονο μακιγιάζ μας κάνει τελικά καλό! 
Μετά από 4.000 χρόνια οι Γάλλοι επιστήμονες έρχονται να δικαιώσουν τις αρχαίες Ελληνίδες και Αιγύπτιες αποδεικνύοντας πως τότε βάφονταν έντονα όχι μόνο για καλλωπιστικούς λόγους αλλά και για ιατρικούς. 

Η ομάδα των Γάλλων επιστημόνων με επικεφαλής τον Φίλιπ Ουάλτερ, ερευνητής του Μουσείου του Λούβρου και του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικής Έρευνας (CNRS) κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο μόλυβδος που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίες αιγύπτιες βοηθά την επιδερμίδα και προστατεύει τα μάτια από παθήσεις. Υποστηρίζουν πως τελικά ο μόλυβδος δεν είναι επικίνδυνος αλλά σε μικρή ποσότητα ενεργοποιεί τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος και καταπολεμά τα βακτήρια σε περίπτωση μόλυνσης του ματιού.
- See more at: http://www.athensbars.gr/media/giati-ama-vafeste-entona-sas-kanei-kalo#sthash.z2e0TXVW.dpuf
 Η ομάδα των Γάλλων επιστημόνων με επικεφαλής τον Φίλιπ Ουάλτερ, ερευνητής του Μουσείου του Λούβρου και του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικής Έρευνας (CNRS) κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο μόλυβδος που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίες αιγύπτιες βοηθά την επιδερμίδα και προστατεύει τα μάτια από παθήσεις. 

Υποστηρίζουν πως τελικά ο μόλυβδος δεν είναι επικίνδυνος αλλά σε μικρή ποσότητα ενεργοποιεί τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος και καταπολεμά τα βακτήρια σε περίπτωση μόλυνσης του ματιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: