Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τα 5 είδη ψωνισμένης κοπέλας : πως να τις αναγνωρίσεις στο facebook?

Ορισμοί! : Ψωνισμένη : νομίζει πως είναι καλύτερη από αυτό που πραγματικά είναι. Άρα, εξ'ορισμού, για να είναι δόκιμος ο χαρακτηρισμός, πρέπει να υπάρχει άνθρωπος (συνήθως άντρας) τόσο αλαζόνας ώστε να κάνει την υποκειμενική (και συχνά κομπλεξική) του κρίση αξίωμα.


 σπουδάζει κάτι σε φάση πολυτεχνείο
1) H καλλιτέχνης
Περίληψη : σπουδάζει κάτι σε φάση πολυτεχνείο ή, εναλλακτικά, οι δύο μεγάλες της αγάπες ήταν κάτι πεζό (π.χ. ιατρική) και η τέχνη, και την κέρδισε το πρώτο λόγω της πίεσης των γονέων. Είναι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, και σπουδάζει εκεί ή σε κάποιο μικρό καλά κρυμμένο μυστικό της Ελλάδας. Το καλοκαίρι κάνει camping στη Σαμοθράκη, την Ικαρία ή τη Φολέγανδρο. Είναι απαραίτητα μελαχρινή. Η αγαπημένη της ταινία είναι αμερικάνικη που διαδραματίζεται σε ευρωπαική πόλη, προαιρετικά ασπρόμαυρη. Πίνει γαλλικό ή ελληνικό καφέ, φοράει σταράκια ή γόβες, της αρέσει η έθνικ κουζίνα, έχει σχέση εδώ και χρόνια. Στο σπίτι της έχει πίνακες στραβά βαλμένους και περίεργο χρώμα στον τοίχο. Φοράει κασκόλ.Έχει τον τελευταίο δίσκο Parov Stelar.
Στο facebook : Θα εντοπίσετε φωτογραφίες από εξόδους, οπου η ίδια έχει ωραίο χαμόγελο ή τυχαίνει να μην κοιτάει την κάμερα αλλά το υπερπέραν. Φωτογραφία προφίλ, ασπρόμαυρη οπου δεν κοιτάει την κάμερα και προαιρετικά καπνίζει. Πιθανώς να έχει ανεβάσει έργο της ίδιας, οπου έχει ζωγραφίσει με λίγο διαφορετικό τρόπο κάποια γνωστή φωτογραφία, π.χ. εξώφυλλο δίσκου. Τα στατους της : ή δεν καταλαβαίνεις τι λένε, ή είναι αποστάγματα σοφίας για τις διαπροσωπικές σχέσεις, του τύπου "τελικά, μερικοί άνθρωποι είναι πολύ μαλάκες", και μετά θα απαξιώσει να σχολιάσει περαιτέρω. Aνεβάζει βίντεο που ευαίσθητοι άντρες ποθούν εξωτερικά σκληρές αλλά εσωτερικά ευάλωτες γυναίκες που είναι όμορφες, αλλά με προσωπικότητα.

Η κουλτουριάρα
2) Η κουλτουριάρα
Περίληψη : Σπουδάζει νομική. Συνήθως φοράει φορέματα, στο σινεμά και στο αμφιθέατρο φοράει γυαλιά. Πίνει γαλλικό ή εσπρέσο, ασχολείται πολύ με τη σχολή της και αγχώνεται. Την Παρασκευή το βράδυ βγαίνει Συγγρού και όχι Λιμάνι πια, τουλάχιστον όχι τόσο συχνά και πίνει κοκτέιλ ή κρασί. Όταν χορεύει σε κύκλο με τις φίλες της, τα πόδια είναι βιδωμένα στο έδαφος και τα υπόλοιπα κουνιούνται. Bλέπει Gossip Girl και αποκαλεί τη σειρά τραγική. Έχει αναγνωρίσει πως η ίδια δεν έχει κάποιο ταλέντο στις τέχνες, αλλά λατρεύει να παραβρίσκεται σε κάθε λογής εκδηλώσεις της. Είναι εθελόντρια στο φεστιβάλ κινηματογράφου, ενώ έχει δει Lynch και Kubrick. Πήγε Parov Stelar και Nouvelle Vague.
Στο facebook : Πολλές φωτογραφίες από ψιλοεπίσημη έξοδο (γενέθλια?) οπου φοράει όμορφο φόρεμα, καθώς και άλμπουμ για τα ταξίδια της στο εξωτερικό. Αν ψάξετε, θα βρείτε μέσα φωτογραφίες από το φεστιβάλ κινηματογράφου, . Τα στάτους της αναφέρονται στο πόσο ωραία θα είναι/ήταν κάποιο event, και τα βίντεο είναι σχετικά με το event στο οποίο πήγε/θα πάει.

 Η πριγκίπισσα νεράιδα
3) Η πριγκίπισσα/νεράιδα
Συγχαρητήρια, μάλλον είστε πριγκίπισσα. Είστε λεπτεπίλεπτη, και ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ όσο δεν πάει. Ανήκετε σε μια πολύ ετερογενή ομάδα με πολλά διάφορα χαρακτηριστικά, αλλά ένα κοινό : είστε αθώα και τριανταφυλλένια, σιχαίνεστε τον κυνισμό και τους πρόστυχους και προσμονείτε κάποιον ρομαντικό και όμορφο να γίνει ο άντρας της ζωής σας. Έχετε ακούσει το "dance with me" των Nouvelle Vague και ξετρελαθήκατε, αλλά το βράδυ που έπαιζαν live ήσασταν online στο facebook.
Στο facebook : Δεν μπορείτε να δείτε τίποτα για αυτήν, γιατί δε σας κάνει φίλο. Μόνο αν σας ξέρει πολύ καλά, αλλιώς είστε ακόμα ένας που έχει σκοπό να την εκμεταλλευτεί και δε το θέλει αυτό. Το έχει ήδη πάθει αρκετές φορές.
Η Carrie Bradshaw
4) Η Carrie Bradshaw
Περίληψη : Μπορεί να σπουδάζει ο,τιδήποτε, αλλά πιο συχνά κάτι σε στυλ "οικονομικά". Αν πας στο Λιμάνι, το Shark, το Bungalow, το Interni, το Caprice Κυριακή βράδυ, θα είναι εκεί, πίνοντας cosmo. Έχει να πατήσει στη σχολή (για μάθημα) μήνες, αλλά το αναπληρώνει μελετώντας σκληρά για 3 ώρες κάθε μέρα την περίοδο της εξεταστικής. Ίσως την εντοπίσεις που και που στο βόλει του Ηρακλή ή στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, και ο καμεραμαν θα της κάνει πλάνο. Σε αντίθεση με την Carrie Bradshaw, συνήθως είναι όμορφη, αλλά όπως κι εκείνη, δε δουλεύει καθόλου όλη μέρα, αλλά τρώει με τις φίλες της, πίνει καφέ με τις φίλες της,κάνει βόλτες με τις φίλες της. Παλιά, όταν ήταν της μόδας, έτρωγε στα Applebees.
Ή είναι στην αρχή της σχέσης και τρελά ενθουσιασμένη, ή μόλις βγήκε από μια σχέση και έχει αποφασίσει να μείνει μόνη της και να περνάει καλά. Η αγαπημένη της ταινία είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το The Notebook, με δεύτερη το The Devil Wears Prada αλλά της άρεσε και το Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Ακούει Κανάκη και ό,τι ακούγεται. Bλέπει Gossip Girl και θα ήθελε να είναι η Blair. Κάποτε το αγαπημένο της τραγούδι ήταν το "Just Can't Get Enough" των Nouvelle Vague, όταν το έπαιζαν στα live τους οι Onirama.
Στο facebook : έχει πάνω από 1000 φίλους και πάνω από 150 φωτογραφίες, σημαντικό ποσοστό από τις οποίες είναι με την πόζα "φιλί". Η φωτογραφία προφίλ της αλλάζει τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Tα στατους της μιλάνε για τη σχέση που σας έλεγα πριν, πόσο τον θέλει ή πόσο την πλήγωσε, και οι φίλες και οι πέφτουλες κάνουν like.

έχει φτιάξει facebook για να ανεβάζει φωτογραφίες
5) Η Σ@ξοβόμβα
Περίληψη : Σπουδάζει Βιολογία, ή Γεωπονία. Φοράει πολύ συχνά φούστα. Το καλοκαίρι, είναι η πρώτη που σκάει μύτη μαυρισμένη. Της αρέσουν τα μπουζούκια, και το αγαπημένο της τραγούδι αλλάζει κάθε βδομάδα αλλά συνήθως είναι εκείνου του ξανθού αγοριού που μοιάζει λίγο με το Ριέρα. Έχει σχέση με κάποιον που φοράει ροζ μπλουζάκι που γράφει πάνω με τεράστια γράμματα τη φίρμα. Έχει να πάει στο σινεμά από μικρή, ενώ το χειρότερό της είναι καθημερινές 8-9, που τα κανάλια έχουν ειδήσεις. Βλέπει όλες τις ελληνικές σειρές, Ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για όλους τους έλληνες celebrity μέσω της Φαίης Σκορδά κτλ, αλλά θεωρεί πως οι γκόμενες που βγάζει ο Δρυμούσης είναι χαζές και τις εκμεταλλεύεται.Πάει διακοπές στην Πάρο, την Ιο, τη Λευκάδα.

Στο facebook : Σχεδόν παθογνωμονικές είναι οι φωτογραφίες με γυαλιά ηλίου, που θα τραβήξουν την προσοχή μακριά από το πρόσωπο και προς το σώμα. Ειδικά στην παραλία. Από κάτω θα δείτε να γίνεται σφαγή στα comments, με μυριάδες άντρες που είναι έτοιμοι να έρθουν σε οργ...., και αυτή να μη σβήνει τίποτα, αν και έχει τη δυνατότητα. Γενικώς, για να μη σας κουράσω, έχει φτιάξει facebook για να ανεβάζει φωτογραφίες και να της λένε οι άντρες πόσο γαμ@ τις γκόμενες είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: