Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αρκεί μία Lamborghini για να «ρίξει» τις γυναίκες;(video)

Το «πείραμα» πραγματοποίησε γνωστός Ρώσος κωμικός – Δίχως να βγάλει άχνα έπεισε πέντε γυναίκες να μπουν στο αυτοκίνητό του

Οι γυναίκες υποστηρίζουν ότι θέλουν ο άνδρας που τις προσεγγίζει να μιλάει όμορφα, να έχει αίσθηση του χιούμορ, να προσπαθήσει πολύ για να τις κατακτήσει και να δείξει τον πλούτο των συναισθημάτων του χωρίς να τον σταματήσει ο ανδρικός εγωισμός.
Το παραπάνω κλισέ φαίνεται να καταρρίπτεται από ένα ακόμα κλισέ: τα χρήματα ανοίγουν το μονοπάτι για την καρδιά μιας γυναίκας.
Αυτό, τουλάχιστον, επιχείρησε να αποδείξει ο γνωστός Αμερικανός ρωσικής καταγωγής κωμικός, Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, όταν αποφάσισε να «ρίξει» αμέριμνες (;) γυναίκες με ένα και μόνο όπλο: τη λευκήLamborghini του.
Έτσι, δίχως να βγάλει άχνα εντόπισε τα «θύματά» του, πλησίασε στο πεζοδρόμιο όπου περπατούσαν καλλίπυγες νεαρές και μόνο με νοήματα τις κάλεσε να επιβιβαστούν στο πολυτελές αυτοκίνητό του.
Οι περισσότεροι θα πίστευαν πως οι γυναίκες δε θα δέχονταν να μπουν στο όχημα ενός ξένου, ωστόσο, όπως δείχνουν τα πλάνα κάτι τέτοιοι δεν ισχύει.
Καθεμία από τις γυναίκες, τις οποίες προσκάλεσε ο Ζντοροβέτσκι, παρά τον αρχικό δισταγμό τους, άνοιξαν τελικά την πόρτα της Lamborghini και κάθισαν αναπαυτικά δίπλα στον οδηγό, ο οποίος ξεκίνησε για άγνωστο προορισμό.
Βέβαια, ουδείς γνωρίζει αν το περιστατικό είναι πραγματικό, καθώς οι παράτολμες νεαρές είναι πιθανό πως γνώριζαν ότι συμμετείχαν σε ένα πείραμα, γεγονός που θα τις απάλλασσε από το φορτίο του δυσάρεστου μηνύματος που «περνάει» για τις γυναίκες μέσα από αυτό το βίντεο.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το βίντεο στο YouTube, όπου διαθέτει κανάλι ο ηθοποιός και απολαμβάνει τεράστια επιτυχία, συγκέντρωσε μόνο σε μία ημέρα σχεδόν 2 εκατ. θεάσεις.
Παρόλα αυτά, αν πρόκειται για πραγματικό επεισόδιο, το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσες γυναίκες θα έλεγαν «ναι» σε μία βόλτα με ένα λευκό… Lada.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: