Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ξυπνας ενα πρωι και ξαφνικα εισαι πλουσιος .. Δειτε πώς ένας 18χρονος από το... πουθενά βρεθηκε με φουσκωμενο πορτοφολι.!!

Κοιμήθηκε φτωχός, ξύπνησε... πλούσιος. Ο λόγος για έναν 18χρονο στην πολιτεία Τζόρτζια της Ουάσινγκτον, ο οποίος ένα πρωινό αντιλήφθηκε ότι ήταν πλουσιότερος κατά 31.000 δολάρια, τα οποία εμφανίστηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του από το... πουθενά.
 Για την ακρίβεια εμφανίστηκαν στον λογαριασμό του από λάθος μίας υπαλλήλου της τράπεζας, η οποία αντί να τα βάλει στον λογαριασμό του πελάτη που της τα έδωσε, τα έβαλε στον 18χρονο.
Ο λόγος που μπερδεύτηκε η υπάλληλος είναι ότι και οι δύο είχαν το ίδιο όνομα, Στίβεν Φιλντς.
Ο νεαρός τυχερός μόλις αντιλήφθηκε ότι 31.000 δολάρια βρίσκονται στο λογαριασμό του δεν ενημέρωσε κανέναν. Σήκωσε τα 20.000 και ξόδεψε ακόμα 5.000 σε αγορές με την κάρτα του.
Αυτή η απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο Στίβεν Φιλντς που έκανε την κατάθεση διαμαρτυρήθηκε στην τράπεζα ότι λείπουν χρήματα από τον λογαριασμό του.
Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και ζητάει από τον 18χρονο να επιστρέψει τα χρήματα, αλλά το μεγαλύτερος μέρος έχουν ήδη γίνει... ψώνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: