Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τα δάχτυλα των ποδιών αποκαλύπτουν την καταγωγή μας

Η διάσημη ρεφλεξολόγος Jane Sheehan, η οποία θεραπεύει και ανακουφίζει εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο αποκαλύπτει ότι τα δάχτυλα των ποδιών μας μαρτυρούν το παρελθόν και την καταγωγή μας.
«Δεν μπορώ να πω το μέλλον», λέει «αλλά μπορώ να δω το παρελθόν και το παρόν. Δεν υπάρχει καμία διαφυγή από αυτό».
Για παράδειγμα όπως λέει η ειδική «ρεφλεξολόγος» όταν «οι άνθρωποι είναι καταθλιπτικοί, βάζουν όλο το βάρος τους στο μπροστινό μέρος των ποδιών τους γι αυτό κι έχουν σ' εκείνο το σημείο υπάρχει σκουρότερο χρώμα και συχνά φουσκάλες».
Η Sheehan, που είναι εκπαιδευμένη ρεφλεξολόγος, έχει γράψει δύο βιβλία σχετικά με το θέμα και υποστηρίζει ότι γνωρίζουμε ακόμα ελάχιστα για όσα μπορούν να μας αποκαλύψουν τα πόδια μας: "Συνολικά, έχουμε 26 οστά και 3.000 νευρικές απολήξεις στα πόδια μας που έχουν τη σημασία τους". Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πόδια σας στην ιστοσελίδα της Jane Sheehan.
H Jane, 48 ετών, εργαζόταν ως αεροναυπηγός μηχανικός στο Foreign Office και ξαφνικά γύρω στο '90 μυήθηκε στην «ανάγνωση ποδιών». Επισκέφθηκε έναν ρεφλεξολόγο ο οποίος κοίταξε τα πόδια της, ζούληξε κάποιες περιοχές, επεξεργάστηκε τις αντιδράσεις και ξαφνικά, αγγίζοντας το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της Τζέην εκείνη αναλύθηκε σε δάκρυα.
Το περιστατικό κέντρισε την περιέργειά της και η Τζέην ξόδεψε έναν χρόνο μελετώντας ρεφλεξολογία για να μάθει περισσότερα. Ανακάλυψε ότι τα δάκρυα που είχε ρίξει στην επίσκεψή της οφείλονταν σε έναν εσωτερικό πόνο που ένιωθε εκείνη την εποχή.
Σήμερα η Τζέην διαβάζει τα πόδια πολλών διάσημων ανθρώπων, από την Μαρτίνα Ναβρατίλοβνα ως την Ριζ Γουίδερσπουν.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: