Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Απίστευτο ντριφτάρισμα με τράκτορα (video)

Ο Ken Block των φορτηγών κάνει την «Gymkhana» να μοιάζει με βόλτα στο πάρκο!

Αν είστε από αυτούς που λατρεύουν τα μπαντιλίκια και έχετε Βίβλο την «Gymkhana» του μοναδικού Ken Block, αυτό το βίντεο είναι αποκλειστικά για σας.

Το υλικό ονομάζεται «Size Matters 2» («Το Μέγεθος Μετράει 2» δηλαδή) και αν έχετε δει το πρώτο, τότε ξέρετε τι να περιμένετε. Αν πάλι δεν το έχετε πάρει μυρωδιά, τότε ετοιμαστείτε για μια γερή δόση έκπληξης. 

Ο πρωταθλητής του Pike’s Peak, Mike Ryan, και το Banks Castrol Freightliner του κάνουν ό,τι σκεφτούν στον δρόμο, από ακούραστα ντριφταρίσματα μέχρι και άλμα πάνω από Smart για το τέλος!

Το 5 τόνων Freightliner του Ryan τροφοδοτείται από έναν turbocharged και supercharged κινητήρα της Detroit Diesel (που κινείται με σύστημα ψεκασμού μεθανόλης από τη Straight-Shot) και είναι στα σίγουρα πιο high-tech από τον τράκτορα του γείτονα. 


Και κάτι ακόμα: είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το παρακάτω βίντεο είναι ό,τι πιο τρελό θα δείτε σήμερα! Και όλη τη βδομάδα δηλαδή.

Είναι όμως και το άλλο: το «Size Matters» του Mike Ryan κάνει την «Gymkhana» του Ken Block να μοιάζει με βίντεο για την προώθηση της ασφαλούς οδήγησης! Για δείτε...
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: