Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Παλιοκούνουπα!

Οι... κακές γλώσσες λοιπόν λένε πως άμα είσαι μέσα στα social media δεν χρειάζεται να κοιτάξεις έξω από το παράθυρο για τον καιρό ή την εποχή. Μια ματιά στη ροή των μηνυμάτων αρκεί για να δεις αν βρέχει ή αν έχει καύσωνα.

Είπαμε καύσωνα και θυμηθήκαμε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες του καλοκαιριού - τα κουνούπια. Αλλος ένας τρόπος για να δεις αν έρχεται το καλοκαίρι ή όχι είναι να παρακολουθήσεις αν ο κόσμος γράφει για κουνούπια. Αν συμβαίνει αυτό, μάντεψε, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, μη σου πω πως έχει στρογγυλοκαθίσει ήδη μέσα.
Οπως βλέπουμε και στο διάγραμμα των τελευταίων 30 ημερών τα κουνούπια έχουν ένα σταθερό κοινό, μόνο που τις τελευταίες ημέρες, κάτι η αυξημένη υγρασία, κάτι η λίγο περισσότερη ζέστη, "τσίμπησαν" και οι αναφορές και έσπασαν το φράγμα των 1.000, άρα καλοκαίριασε!
Μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα να σας πούμε και μια συμβουλή. Οι ανεμιστήρες είναι το καλύτερο αντίδοτο στα κουνούπια. Δεν εννοούμε να καθίσετε μπροστά στον ανεμιστήρα αν σας τσιμπήσει κάποιο, απλώς τον βάζετε να φυσάει κατά προτίμηση προς την μπαλονόπορτα και μειώνετε με αυτό τον απλό τρόπο τις πιθανότητες εισβολής κουνουπιών στο σπίτι.
deasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: