Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα αυξάνει την λίμπιντο

Η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά φαίνεται να βελτιώνει την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Συγκεκριμένα ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι έχουν τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα κάνουν σεξ διπλάσιες φορές από εκείνους που δεν έχουν. 

Πρόκειται για τα ευρήματα έρευνας που έγινε από την βρετανική ιστοσελίδα vouchercodespro.co.uk σε δείγμα 2.431 ατόμων που κατά δήλωσή τους βρίσκονται σε ερωτική σχέση. 
Αρχικά όλοι οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν στο εάν "είχαν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους;", όπου το 74% των εθελοντών απάντησαν "ναι" .Όταν όλα τα αποτελέσματα συγκεντρώθηκαν , φάνηκε ότι εκείνοι που είχαν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους είχαν σεξουαλική επαφή , κατά μέσο όρο , δύο φορές την εβδομάδα , ενώ εκείνα τα ζευγάρια που δεν είχαν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους έκαναν σεξ , κατά μέσο όρο , μία φορά την εβδομάδα . Όλοι οι συμμετέχοντες που δήλωσαν ότι είχαν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους ερωτήθηκαν αν πιστεύουν ότι η παρουσία της τηλεόρασης τους οδήγησε σε μια πιο συχνή σεξουαλική ζωή , από τους οποίους το 67% απάντησε θετικά. 
Επίσης από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το 47% των ζευγαριών αφήνει την τηλεόραση ανοιχτή κατά την διάρκεια των σεξουαλικών τους συνευρέσεων. Μάλιστα το 37% των συμμετεχόντων ζευγαριών απάντησε ότι η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα βελτιώνει την σεξουαλική τους ζωή, επειδή τους δίνει την ευκαιρία να παρακολουθούν μαζί ερωτικές ταινίες που τους ανεβάζουν την σεξουαλική διάθεση και επιθυμία. Επίσης ένα 14% απάντησε ότι το να παρακολουθούν μαζί τηλεόραση γενικά "τους φέρνει πιο κοντά". Οι μισοί από αυτούς που δεν είχαν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους ( 48%) δήλωσαν ότι θα ήθελαν να έχουν, αλλά ο/η σύντροφός τους δεν ήθελε.
 news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: