Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τα δύο λάθη των πλαστών 5ευρων που περνούν στα ψιλά - Δείτε τι πρέπει να προσέχετε!

Το πλαστό χαρτονόμισμα που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι ένα μόνο από αυτά που έχουν στα χέρια τους - χωρίς να το καταλάβουν - όλο και περισσότεροι κάτοικοι...Ρόδος: Τα δύο λάθη των πλαστών 5ευρων που περνούν στα ψιλά - Δείτε τι πρέπει να προσέχετε!

Πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής τα χαρτονομίσματα αυτά βρέθηκαν στην κατοχή αρκετών κατοίκων, στις συναλλαγές που είχαν τις τελευταίες μέρες.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Ροδιακή» τα χαρτονομίσματα αυτά είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας και μάλιστα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν είναι «υποψιασμένος» να τα διακρίνει.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Απουσιάζει όμως από αυτά το σχετικό υδατογράφημα ενώ η ταινία ασφαλείας που θα έπρεπε να υπάρχει, αν το προσέξει κανείς είναι ξεθωριασμένη και μοιάζει περισσότερο με μουτζούρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες καταγγελίες στην αστυνομία, που ψάχνει να βρει ποιος ή ποιοι διοχετεύουν στην αγορά τα πλαστά χαρτονομίσματα...Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: