Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μια γυναίκα λέει όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι άντρες για το ωραίο φύλο!

Η ηθοποιός Jaimie Alexander,, σου αποκαλύπτει μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες...

 Το πέσιμο πράγματι πιάνει.
Το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος για να την προσεγγίσεις. Είναι γοητευτικό να αυτοσαρκάζεσαι. Αλλωστε, τι έχεις να χάσεις; Ολες οι γυναίκες εκτιμούν τους άντρες με χιούμορ. Μη φοβάσαι να εκτεθείς.

Ενα πρωτότυπο ραντεβού μπορεί να την κερδίσει.
Κλισέ ραντεβού είναι ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά ένα ραντεβού το πρωί είναι απρόσμενο. Πήγαινέ με για πεζοπορία ή για καφέ. Αν τα πράγματα πάνε καλά, μπορείς να με βγάλεις και για δείπνο. Η χειρότερη ιδέα πάντως για το πρώτο ραντεβού είναι το σινεμά. Δεν θα μπορέσετε να γνωριστείτε.

Παρατηρούμε πώς συμπεριφέρεστε σε αγνώστους
Είχα βγει ραντεβού με κάποιον και η σερβιτόρα έριξε μερικά πιάτα κάτω. Εκείνος τη βοήθησε να τα μαζέψει και το βρήκα πολύ γλυκιά κίνηση εκ μέρους του. Επίσης, με ξενερώνουν πολύ οι άντρες που γκρινιάζουν με το φαγητό τους. Δεν θέλω να βρίσκομαι κοντά σε ανθρώπους που φέρονται σαν κακομαθημένα.

Τα φανταχτερά δώρα δεν πετυχαίνουν τίποτα
Μην το παρακάνεις με τα ακριβά δώρα γιατί δείχνει ότι δεν έχεις αυτοεκτίμηση. Αντιθέτως, κάν' της δώρο κάτι από την καρδιά σου. Μην ξεχάσεις να σχεδιάσεις τις ταινίες που θα δείτε μαζί, να διακοσμήσεις μαζί της το σπίτι και να περάσετε αρκετό χρόνο παρέα. Ολα αυτά είναι πιο προσωπικά από τα δώρα και δεν την πιέζεις να σου κάνει κι εκείνη δώρο κάτι ακριβό.
perfect5

Δεν υπάρχουν σχόλια: