Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κίνδυνος από το ψήσιμο μέσα σε αλουμινόχαρτο

Κίνδυνος από το ψήσιμο μέσα σε αλουμινόχαρτο
Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο.
Μαζί με τα νόστιμα φαγητόα που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal of Electrochemical Science.

Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απευλεθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε το μέταλλο αυτό.

Αντίθετα δεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ.

onmed

Δεν υπάρχουν σχόλια: