Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τρόφιμα, τα καινούρια όπλα!

Η μάχη για την ανθρωπότητα είναι σχεδόν χαμένη:
Ο παγκόσμιος εφοδιασμός τροφίμων είναι σκόπιμα έτσι σχεδιασμένος για να τερματίσει τη ζωή και όχι για να την θρέψει

Έχοντας κάνει αναλύσεις για  βαρέα μέταλλα και άλλες ουσίες, σε πάνω από 1.000 τρόφιμα, υπέρτροφιμα, βιταμίνες, πρόχειρο φαγητό και δημοφιλή ποτά στα εργαστήρια του Natural News  έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τόσο ανησυχητικό και επείγον, που  μπορεί να ειπωθεί μόνο ντόμπρα και σταράτα.


Με βάση αυτά που βλέπω μέσω των αναλύσεων στο εργαστήριο ατομικής φασματοσκοπίας όλων των διατροφικών ουσιών που  καταναλώνουν οι άνθρωποι  σε καθημερινή βάση, θα πρέπει τώρα να ανακοινώσω ότι η μάχη για την ανθρωπότητα είναι σχεδόν χαμένη.

Η προμήθεια τροφίμων φαίνεται να είναι σκόπιμα σχεδιασμένη για να βάλει τέλος στην ανθρώπινη ζωή, παρά να την θρέψει.

Το εργαστήριο μου έχει επιστημονικά αποκαλύψει ότι κάποιες ουσίες μπαίνουν σκόπιμα σε διαιτητικά προϊόντα, οι οποίες οδηγούν τους καταναλωτές σε νοητική παραφροσύνη,  προκαλώντας στειρότητα, εκτεταμένη βλάβη οργάνων και απώλεια κάθε δυνατότητας για συμμετοχή σε ορθολογική, συνειδητή σκέψη.

Αυτές οι τοξικές ουσίες βρέθηκαν σε όλη την διατροφική αλυσίδα, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών τροφίμων, βιολογικών τροφίμων «φυσικών» προϊόντων και συμπληρώματων διατροφής.

Είναι κάτι που πάει πιο μακριά κι από την απλή μόλυνση των τροφίμων με βαρέα μέταλλα - θέμα που είναι αρκετά σοβαρό από μόνο του. Μάλλον, πρόκειται για για σκόπιμη τυποποίηση  των τοξικών ουσιών σε προϊόντα που καταναλώνονται από τις μάζες σε καθημερινή βάση.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε γύρω σας αυτή τη στιγμή: μαζική παραφροσύνη, απίστευτες κλιμακώσεις εγκληματικότητας μεταξύ των πολιτικών, κλινική παραφροσύνη μεταξύ των οποίων ένας αυξανόμενος αριθμός συγγραφέων και δημοσιογράφων στα μέσα ενημέρωσης, μεγάλη στειρότητας σε νεαρά ζευγάρια, στα ύψη τα ποσοστά των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια και αιμοκάθαρση, καθώς και μια σχεδόν ολική απώλεια της ορθολογικής σκέψης μεταξύ των ψηφοφόρων.

Οι επιπτώσεις είναι καταστροφικές για τον ανθρώπινο πολιτισμό : κατάρρευση ενός ικανού εργατικού δυναμικού,  αύξηση των μαζών που εξαρτώνται από την κυβέρνηση για επιβίωση, κατάρρευση των ελεύθερων δημοκρατιών, που οφείλεται  στη νοητική καθυστέρηση των μαζών, άρα και των ψηφοφόρων, έκρηξη αριθμού των φυλακισμένων και την άνοδο των κερδοσκοπικών εταιρειών σε  συστήματα φυλακών, ακόμη και την σχεδόν πλήρη κατάρρευση της   ικανότητας να διατηρήσουν οι άνθρωποι την βιωσιμότητα τους, μην μπορόντας να κατανοήσουν, να αξιολογήσουν, να κρίνουν και να αναλύσουν  ακόμη και τις πιο βασικές πληροφορίες, όπως τα εθνικά αριθμητικά στοιχεία του χρέους.

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του φαινομένου αυτής της ευρείας δηλητηρίασης των τροφίμων,θα σημάνει την απόλυτη πτώση του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού για πολλούς λόγους που κυμαίνονται από την οικονομική μη βιωσιμότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την παγκόσμια αύξηση της πολιτικής βίας, όπως βλέπουμε τώρα στο Κίεβο.

Με τα όλοένα περισσότερα εργαστηριακά αποτελέσματα που  έχουν τεκμηριωθεί εδώ στο Natural News Forensic Food Lab, γίνεται όλο και πιο προφανές για μένα ότι η ανθρωπότητα δεν μπορέσει να επιβιώσει από την κατασκευασμένη μαζική δηλητηρίαση των τροφίμων.

Σου αποσπούν, βέβαια, πολύ επιδέξια την  προσοχή από  όλα αυτά με διάφορα μέσα, όπως τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τα  πολιτικά σκάνδαλα και φυσικά με το αγαπημένο θέμα απόσπασης της προσοχής της  κάθε καταρρέουσας αυτοκρατορίας: τα βίαια αθλήματα.

Τι βρίσκουμε σε τρόφιμα, βιταμίνες και συμπληρώματα

Αυτά που έχω μέχρι στιγμής δημοσιεύσει μόλις μετά βίας αγγίζει την επιφάνεια του τι βρίσκουμε. Να μια επισκόπηση μερικών από τα απίστευτα συγκλονιστικά ευρήματα που ως τώρα έχουμε τεκμηριώσει:
  • Το διαβόητο "χημικό χαλάκι γιόγκας " περιέχει μια χημική ουσία (αζωδικαρβοναμίδιο η οποία χρησιμοποιείται και σε αρτοσκευάσματα), επίσης χρησιμοποιείται ευρέως σε ολόκληρη τη βιομηχανία του πρόχειρου φαγητού. McDonald ‘s, Chik-Fil-A, της Wendy, Arby και πολλά άλλα εστιατόρια, και η ο ποία συνδέεται με τον καρκίνο. Είναι ένα σκόπιμα πρόσθετο συστατικόστις συνταγές, προκειμένου να καταναλωθεί από τις μάζες.
  • Δεν υπάρχει κανένας λογικός λόγος χημικές ουσίες όπως η αζοδικαρβοναμίδη να πρέπει να προστεθούν στις συνταγές στα ψωμιά και ψωμάκια των fast food. Η χημική ουσία δεν εξυπηρετεί κανένα απαραίτητα λειτουργικά ή θρεπτικό σκοπό. Φαίνεται να υπάρχει αποκλειστικά για το σκοπό της απόδοσης των χημικών σε εκατοντάδες εκατομμύρια καταναλωτών με την ανάμειξή του σε δημοφιλή fast foods. Βρίσκεται αυτή η χημική ουσία εκεί απλώς για να βλάψει την ανθρώπινη βιολογία. 
  • Πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα βιταμινών σκόπιμα εμπλουτίστηκαν με υψηλά επίπεδα χαλκού που αν ληφθούν σε καθημερινή βάση προκαλούν ψυχική τρέλα και ψύχωση. Μερικά από αυτά τα εμπορικά σήματα της βιταμίνης συνήθως διαφημίζονται στην τηλεόραση ενθαρρύνοντας τις μάζες να καταναλώνουν τις βιταμίνες, πολλά από τα οποία έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που ανήκουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει στις φαρμακευτικές μεγαλοεταιρείες
  • Ένα δημοφιλές συμπλήρωμα-βότανο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις του εγκεφάλου περιέχει πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου στα περισσότερα προϊόντα που δοκιμάσαμε ( τα οποία προέρχονταν από την Κίνα ). Ο μόλυβδος είναι ένα τοξικό βαρύ μέταλλο που δημιουργεί  βλάβες στον εγκέφαλο. Με τον τρόπο αυτό, οι άνθρωποι που πάσχουν από πρόωρη άνοια, ή Αλτσχάιμερ, στην πραγματικότητα βοηθάει στην επιτάχυνση της καταστροφής του εγκεφάλου μέσω ορισμένων φυτικών συμπληρωμάτων τα οποία στην ουσία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τοξικά βαρέα μέταλλα στον εγκέφαλο. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό για μένα να ανακαλύψω ότι "τα βότανα του εγκεφάλου" συμβάλλουν στην πραγματικότητα σε εγκεφαλική βλάβη.
  • Βιταμίνες για παιδιά πωλούνται σχεδόν σε κάθε παντοπωλείο και φαρμακείο σε ολόκληρη την Αμερική και είναι ειδικά φτιαγμένες να είναι απίστευτα τοξικές για την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος.
Το ΓΤ καλαμπόκι είναι κατασκευασμένο για να αναπτύσει μια θανατηφόρα τοξίνη μέσα σε κάθε  κόκκο του αραβοσίτου. Αυτή η θανατηφόρα τοξίνη στη συνέχεια καταναλώνεται από όλους τους ανθρώπους οι οποίοι εν αγνοία τους τρώνε τις γενετικά τροποποιημένες συγκομιδές μέσω των δημητριακών πρωινού, tortillas καλαμπόκι, τσιπς σνακ, κλπ. 

Αυτή η μαζική δηλητηρίαση του πληθυσμού είναι σαφώς συνειδητή και σκόπιμη στις καλλιέργειες που με αποκλειστικό σκοπό της κατανάλωσης ανθρώπου και ζώων. Αυτή η μαζική δηλητηρίαση δεν είναι τυχαία, με άλλα λόγια, η τεχνολογία προωθείται με τη δικαιολογία να "ταΐσουν τον κόσμο ".  Πράγματι, θα ταΐσει τον κόσμο με... δηλητήριο. (Η Ατζέντα 21 πλασάρει και επιβάλλει τους ΓΤΟ με αυτή τη δικαιολογία).  
Picture"Ελέγχεις το πετρέλαιο κι ελέγχεις τα έθνη - Ελέγχεις την τροφή και ελέγχεις τους λαούς" ΚίσσινγκερΗ τροφή όπλο κατά της ανθρωπότητας

Όπως βλέπετε από αυτά τα παραδείγματα, η τροφή έχει γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητας. Είναι ο νέος 'αόρατος' τρόπος ενός παγκόσμιου πολέμου κατά της ανθρωπότητας - πόλεμος που διεξάγεται αθόρυβα και μυστικά αυτή τη στιγμή με τα όπλα κρυμμένα κατά πάσα πιθανότητα στο δικό σας ντουλάπι.

Στον α' Π.Π. πολέμησαν κατά κύριο λόγο στα χαρακώματα, με τους στρατιώτες να ρίχνουν κομμάτια μολύβδου ο ένας στον άλλο και τη χρήση χημικών όπλων όπως το αέριο της μουστάρδας.

Στον β' Π.Π. πολέμησαν χρησιμοποιώντας πιο προηγμένα κινητικά όπλα και χημικά όπλα που κατασκευάζονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες, προκαλώντας γενοκτονίες. Με τη ναζιστική εποχή έκανε την εμφάνιση της και η IG Farben, ο όμιλος χημικο-φαρμακευτικών, η οποία αργότερα χωρίστηκε σε τρεις εταιρείες, μια εκ των οποίων είναι η πλέον γνωστή ως η Bayer, η ίδια εταιρεία που κάνει την ασπιρίνη των παιδιών και διάφορες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε όλη την τροφική αλυσίδα.

Ο γ' Π.Π. φαίνεται να είναι ήδη σε εξέλιξη και έχει κηρυχτεί ως μυστικός πολέμος μέσω των τροφίμων. Οι χημικές ουσίες που είναι πολύ παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στον α' και β' Π.Π. με τη διαφορά ότι αντί να αναπτυχθούν σε κάποιο πεδίο μάχης, τα χημικά όπλα του σήμερα διοχετεύονται μέσω των τροφίμων και δεν αναφέρονται πολλές φορές καν τα συστατικά στις ετικέτες.

Τοξικά συστατικά όπως το νιτρώδες νάτριο και η ασπαρτάμη, είναι  σχεδιασμένα  να λειτουργούν σε υπο-οξεία επίπεδα, ώστε να μην προκαλούν ακαριαίο θάνατο στους  ανθρώπους, αλλά χρόνια, μακροπρόθεσμη εκφυλιστική κατάρρευση του σώματος και του νου, αφήνοντας πίσω τους έναν παγκόσμιο απόηχο καρκίνου, νεφρικής ανεπάρκειας και ακραίων ψυχικών διαταραχών όπως ψυχώσεις.

Αυτή η ζημιά στο σώμα και στο μυαλό, με τη σειρά της, καταστρέφει τις οικονομίες, τα εκπαιδευτικά συστήματα, την επιστημονική πρόοδο, τις φιλελεύθερες δημοκρατίες, ακόμη και τη πολιτιστική ακεραιότητα. Πρόκειται για έναν σιωπηλό βομβαρδισμό της ανθρωπότητας με τα τρόφιμα.

Να ποια είναι η λύση: καλλιεργείστε το δικό σας φαγητό

Ακούγεται πολύ ζοφερό για να είναι αληθινό; Ας δούμε κάποιες λύσεις. Αυξήστε την κατανάλωση δικού σας φαγητό ή τουλάχιστον να αγοράζετε όσο μπορείτε από τοπικούς αγρότες. Όλα τα τρόφιμα που αποκτώνται μέσω πηγών απο γενικές  εταιρείες,  είναι πιθανό να είναι σκόπιμα φτιαγμένα ή να συσκευάζονται με απίστευτα τοξικά δηλητήρια, σε  δοχεία συσκευασίας που κυμαίνονται από  βαρέα μέταλλα ως και ορμόνες. Αλλά τα τρόφιμα που καλλιεργούνται από έντιμους αγρότες παρέχουν πραγματική τροφή κι όχι  θάνατο.
  • Το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους που είτε καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα ή βοηθάν άλλους για να καλλιεργήσουν για αυτούς. Η βιομηχανική μαζική παραγωγή τροφίμων που καταναλώνονται από τις μάζες είναι πραγματικά, ένα σύστημα παροχής δηλητηρίων που δεν έχει άλλο σκοπό από την ασθένεια, το θάνατο και το κέρδος. Αν δεν θέλετε να πέσετε θύμα αυτού του συστήματος, θα πρέπει να αποφύγετε τα προϊόντα του. Σταματήστε  να αγοράζετε συσκευασμένα επεξεργασμένα τρόφιμα.
  • Σταματήστε να πίνετε όλα τα αναψυκτικά διαίτης. Η ασπαρτάμη είναι τοξική. Όλες οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες έχουν επιβλαβείς παρενέργειες, αν καταναλώνονται σε επαρκείς ποσότητες.
  • Να είστε δύσπιστοι με τα “φυσικά” προϊόντα που είναι σε μεγάλο βαθμό επεξεργασμένα και εξευγενισμένα με κάποιο τρόπο. Ρωτήστε για τις χώρες προέλευσης.
  • Εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις,  σταματήστε να αγοράζετε σούπερ τροφές, Superfoods και συμπληρωμάτα που κατασκευάζονται στην Κίνα, είναι η πιο μολυσμένη παραγωγός τροφίμων στον κόσμο. Πολλά από αυτά που νομίζετε ότι είναι ασφαλή και οργανικά έχουν στην πραγματικότητα βαριά ρύπανση, είτε τυχαία είτε σκόπιμα, απο την ηπειρωτική Κίνα.

Κοιτάξτε γύρω σας τα αποδεικτικά στοιχεία μπροστά στα μάτια σας

Ή μήπως νομίζετε ότι τρελαθήκαμε; Αν το πιστεύετε σας ενθαρρύνουμε να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε τα αποτελέσματα του τι συμβαίνει στους ανθρώπους με το χημικά χαλάκι γιόγκα, την ασπαρτάμη στα διαίτης, τα συνθετικά συντηρητικά τροφίμων και τις βιταμίνες μολυσμένες με βαρέα μέταλλα. Εκτός αν ζείτε σε μια κατάσταση πλήρους άρνησης, δεν μπορείτε να μην προσέξετε ότι η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να μεταλλάσσεται και της έχει μείνει μόλις  ένα ίχνος  υγείας και λογικής.

Η σημερινή γενιά των νέων είναι αξιολύπητη, αδύναμη, ανίκανη και ακαδημαϊκά ανίδεη κολλημένη στα κομπιούτερ και τα βιντεοπαιγνίδια, στα φάρμακα και με αποδυναμωμένο πρόγραμμα σπουδών. [Εγκεφαλική βλάβη στα παιδιά - αποτέλεσμα από τις πάρα πολλές χημικές ουσίες]
Αυτό είναι πέρα από ένα απλό θέμα για την επισήμανση των ΓΤΟ ή την αγορά βιολογικών τροφίμων ή τις δοκιμές για τα βαρέα μέταλλα. Αυτό είναι για το πώς ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει γονατίσει από το πιο ύπουλο αόρατο και μυστικό όπλο που έχει βιώσει ποτέ στη συλλογική μας ιστορία : τα επεξεργασμένα τρόφιμα που ταυτίζονται με τις τοξικές ουσίες.

Λάβετε υπόψη σας αυτές τις λέξεις για να μην είστε θύμα αυτού του σκόπιμου πολέμου κατά της ζωής, της υγείας και της λογικής.
© AllNewz μετάφραση και επεξεργασία άρθρου του Natural News
kostasxan.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: