Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συγκλονιστική ιστορία αγάπης -Εζησαν μαζί 60 χρόνια και πέθαναν την ίδια ημέρα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου [εικόνες]

Συγκλονιστική ιστορία αγάπης -Εζησαν μαζί 60 χρόνια και πέθαναν την ίδια ημέρα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου [εικόνες]Τον γύρο του κόσμου κάνει η απίστευτη ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού, που «έσβησε» αγκαλιά με λίγες ώρες διαφοράς ο ένας από τον άλλο. Ο λόγος για τον 83χρονο Ed Hale και την 82χρονη σύζυγό του Floreen.
Ο έρωτας τούς «χτύπησε» με την πρώτη ματιά σε έναν χορό.

Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, καθώς οι γονείς της Floreen διαφωνούσαν στο γεγονός ότι ο Ed ήθελε να την παντρευτεί. Ο λόγος; Η Floreen είχε χάσει τον πρώτο της σύζυγο σε τροχαίο, από το οποίο τραυματίστηκε και η ίδια πολύ σοβαρά.


«Δεν με ενδιαφέρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να την κουβαλάω στα χέρια μου κάθε μέρα της ζωής μου», τους απάντησε εκείνος, για να τους δώσουν τη συγκατάθεσή τους, όπως αναφέρει η Mirror.
Ετσι, έζησαν μαζί σε ένα σπίτι που σχεδίασε ο ίδιος και απέκτησαν δύο παιδιά. Ο Ed απεδείκνυε καθημερινά την αγάπη του για τη Floreen, με κάθε τρόπο, γι αυτό και είχε το φώναζαν «Αγιο».
Πριν από πέντε χρόνια, άρχισε ένας Γολγοθάς. Ο Ed ήταν αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω του διαβήτη. Ωστόσο, τον κρατούσε δυνατό η αγάπη που ένιωθε για την οικογένειά του.
Οταν αρρώστησαν και οι δύο, εκείνος από νεφρική ανεπάρκεια και εκείνη από καρδιακά προβλήματα, η οικογένεια βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα, ποιο νοσοκομείο θα μπορούσε να τους προσφέρει την καλύτερη περίθαλψη. Ετσι, νοσηλεύτηκαν σε ξεχωριστές κλινικές, εξειδικευμένες για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο καθένας.
Ηταν 6 Φεβρουαρίου, όταν ο 83χρονος πλέον Ed ζήτησε να δει τη σύζυγό του, η οποία νοσηλευόταν σε άλλο νοσοκομείο. Και έτσι έγινε! Οι γιατροί μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου ήταν η γυναίκα του. Μάλιστα, το προσωπικό ένωσε δύο κρεβάτια για να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου.
Ηταν πρωί της επόμενης ημέρας όταν η Floreen χάνει τη μάχη για τη ζωή από καρδιακή προσβολή. Η καρδιά του Ed δεν μπόρεσε να αντέξει την απώλεια της γυναίκας τους και έτσι, λίγες ώρες αργότερα, έπαψε να χτυπάει.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: