Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μοναδική περίπτωση στα ιατρικά χρονικά: Kολομβιανή 84 ετών ήταν έγκυος για 44 (!) χρόνια

Στήλη άλατος έμειναν οι γιατροί, όταν, μετά την εξέτασή της, είδαν το έμβρυο στο σώμα της
Απίστευτο! Σαραντατεσσάρων ετών… έμβρυο βρέθηκε  στην κοιλιά ογδοντατετράχρονης στη Κολομβία.
 'Όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής κι έχει αναμεταδοθεί ήδη σε όλα τα ΜΜΕ των Η.Π.Α. 
H γυναίκα υπέφερε όλα αυτά τα χρόνια από ναυτία και ζαλάδες, δεν έδινε όμως ιδιαίτερη σημασία. Τουλάχιστον όταν ήταν πιο νέα.
Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, τα συμπτώματα έγιναν απελπιστικά. Οι πόνοι οξύνονταν.
 Έτσι, αποφάσισε να επισκεφτεί νοσοκομείο της πρωτεύουσας Μπογκοτά, όπου και οι γιατροί τελικά προέβησαν σε αυτή την ασύλληπτη διάγνωση!
Όπως είναι ευνόητο, οι γιατροί έμειναν στήλη άλατος όταν αντίκρισαν το έμβρυο. Αμέσως την υπέβαλαν και σε νέες εξετάσεις ενώ η ίδια αποκάλυψε στους γιατρούς πως πρέπει να είχε μείνει έγκυος πριν από σαραντατέσσερα ολόκληρα  χρόνια.
Το 1974, όπως τους είπε, πήγε σε μια γυναίκα του χωριού που έφτιαχνε γιατροσόφια και της έδωσε κάτι φάρμακα που αμέσως την έκαναν να αισθάνεται καλύτερα. «Το στομάχι σταμάτησε να μεγαλώνει και το μωρό σταμάτησε να κουνιέται.
 Έτσι θεώρησα πως είχα αποβάλει..», δήλωσε. Οι γιατροί τώρα θα υποβάλουν την γυναίκα και σε άλλες εξετάσεις και αφού πάρουν την άδεια των συγγενών της, θα προχωρήσουν σε επέμβαση για αφαίρεση του νεκρού εμβρύου.
exedra

Δεν υπάρχουν σχόλια: