Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Άκου ραδιόφωνο από το κινητό σου ακόμα κι αν δεν το υποστηρίζει

Θέλεις να ακούσεις ραδιόφωνο από το κινητό σου και δεν έχει ειδική εφαρμογή; Αν έχεις ίντερνετ και την εφαρμογή Wind Radios, μπορείς να ακούσεις οποιοδήποτε Ελληνικό ραδιόφωνο όπου κι αν είσαι.
Η εφαρμογή έχει κατηγοροποιήσει όλους τους Ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούςανάλογα με την περιοχή για να βρίσκεις ραδιόφωνα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας.Άκου ραδιόφωνο από το κινητό σου ακόμα κι αν δεν το υποστηρίζει

Η αναζήτηση μπορεί να γίνει και μέσα από τοειδικό κουμπί αναζήτησης των ραδιοφωνικών σταθμών ενώ αν ανοίξεις τοGPS της συσκευής, η εφαρμογή θα βρει αυτόματα που είσαι και θα σου παρουσιάσει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής.
Οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί αποθηκεύονται στα "αγαπημένα" ενώ μέσα από την εφαρμογή μπορείς να δημοσιεύσεις το ραδιόφωνο που ακούς στο Facebook ή το Twitter και να φέρεις κι άλλους στην παρέα.
Επιπλέον μπορείς να αποθηκεύσεις ένα τμήμα της εκπομπής που ακούς για να το ξανακούσεις αργότερα ενώ μέσω των 3G δικτών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας μπορείς να ακούς ραδιόφωνο όπου κι αν είσαι.
Φυσικά επειδή το audiostreaming ενός ραδιοφώνου “καταναλώνει” 1MB ανά λεπτό(κατά μέσο όρο), καλό θα ήταν να συνδεθείς μέσω Wi-Fi έτσι ώστε να είναι 100% δωρεάν.
Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για Android smartphones με λειτουργικό σύστημα Android 2.2 και πάνω και μπορείς να την κατεβάσεις απευθείας στο κινητό σου μέσα από το Android market.

Δεν υπάρχουν σχόλια: